KURTASJEFRI INVESTERING
PÅ ETFer

ÅPNE EN GRATIS KONTO NÅ

KURTASJEFRI INVESTERING PÅ ETFer

DEGIRO tilbyr nå kunder muligheten for å handle ETFer avgiftsfritt/kurtasjefritt. Hver kalendermåned vil du ha en avgiftsfri handel per ISIN, og kan så endre din beholdning i samme retning som den første handelen i den ETFen avgiftsfritt hvis ordrebeløpet er minimum 1000EUR/USD(avhengig av hvilken valuta ETFen prises i). For mer informasjon se Listen over avgiftsfrie ETFer.

Vi har åpnet opp avgiftsfri handel i ETFer fordi vi vil tilby investorer et bredt spekter av finansielle produkter som kan brukes til å få en mer diversifisert portefølje uten høy kurtasje.

ETFene som er avgiftsfrie inkluderer de som er listet på NYSE Arca, Euronext Amsterdam, NASAQ og Xetra, og inkluderer utstedere som BlackRock, LYXOR, SPDR og Vanguard som gir det et stort utvalg å velge mellom.

SIKKER OG PÅLITELIG

DEGIRO gir 100% separasjon av midler og vår teknologi er i samsvar med de regulatoriske bank standardene. DEGIRO er registrert hos Finanstilsynet og regulert av Sentralbanken i Nederland (DNB) og Nederlands Finanstilsyn (AFM).

 

HVORFOR DEGIRO?

Investere globalt til profesjonelt lave priser

Sammenlign våre kostnader med hva andre meglere tilbyr.

DU INVESTERER OVER HELE VERDEN

Hos DEGIRO har du tilgang til mer enn 60 børser over hele verden.

BRUKERVENNLIG WEBTRADER

Vi tilbyr en enkel og brukervennlig WebTrader som du kan bruke til å holde øye med porteføljen, ordrer og priser.


Liste over avgiftsfrie ETFer

"Europeisk nettmegler varsler priskrig om norske privatkunder"

E24.no