Hjem Logg inn

Logg inn

Gå til www.degiro.co.no og klikk på «Logg inn» øverst i høyre hjørnet av vinduet. Skriv deretter inn ditt brukernavn og passord i påloggingsvinduet og klikk på «Logg inn». Eller klikk her for å gå direkte til påloggingsvinduet for DEGIRO.

Hvis du har glemt passordet, kan du bruke funksjonen for å tilbakestille passordet på «Logg inn»-skjermen ved å klikke på «Glemt brukernavn/passord». Skriv inn ditt brukernavn og e-postadresse som du oppgav da du registrerte deg hos DEGIRO. Klikk på «Tilbakestill passord» for å motta en e-post med videre instrukser til e-postadressen som du har registrert hos oss. Hvis du har glemt ditt brukernavn (ditt brukernavn finner du også i velkomst e-posten fra DEGIRO), ta kontakt med vår kundeservice på tlf: +47 239 61 801.

Vi har utviklet vår WebTrader for de nyeste versjonene til de ulike nettlesere (inkludert Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari). Vanligvis fungerer WebTraderen perfekt med de fleste nettlesere. Imidlertid kan utdaterte nettlesere av og til forårsake problemer. Vi anbefaler at du tar i bruk den nyeste versjonen av alle nettlesere, slik at du er sikker på at du mottar alle sikkerhetsoppdateringene og service-pakkene fra leverandørene.

Hvorfor oppdatere din nettleser?

1. Utdaterte nettlesere kan inneholde sikkerhetslekkasjer.
  2. Utdaterte nettlesere kan ikke gjengi alt innholdet på denne eller andre nettsteder.
  3. Generelt sett bidrar nye nettlesere til en bedre nettopplevelse.

Velg din nettleser for mer informasjon om hvordan du kan oppdatere den.

Du kan vanligvis utføre oppdateringen selv, direkte via den korresponderende nettleseren. Hvis du ønsker å endre nettleser, kan du prøve en av følgende nettleserne:

Merk: Investering innebærer risiko. Du kan tape (en del av) ditt innskudd. Vi anbefaler at du bare investerer i finansielle produkter som samsvarer med din kunnskap og erfaring.