Hjem Pengeoverføring

Pengeoverføring

Logg inn på WebTraderen og klikk på «Innskudd / Uttak»-knappen. Velg deretter «Innskudd» alternativet. Du har nå to innskudds alternativer. Enten så kan du utføre innskudd med bruk av Trustly, som er et gratis og raskere alternativ. Ellers så kan du utføre manuelle bankoverføringer via din egen nettbank, du ser den nødvendige informasjonen når du trykker på «bankopplysninger».

Vær oppmerksom på at ved manuelle bankoverføringer så belaster DEGIRO et gebyr på 3,50 EUR for internasjonal overføring, din bank kan muligens også kreve et gebyr for overføringen.

Logg inn på WebTraderen og klikk på «Innskudd / Uttak»-knappen. Velg deretter «Uttak» alternativet. Angi hvor mye penger du ønsker å overføre. Vi kommer deretter til å sørge for at pengene er inne på din konto innen tre arbeidsdager.

Merk: Investering innebærer risiko. Du kan tape (en del av) ditt innskudd. Vi anbefaler at du bare investerer i finansielle produkter som samsvarer med din kunnskap og erfaring.