1. Du investerer for uhørte lave priser 

Transaksjonsgebyrer kan i stor grad avgjøre profitten din, men ikke hos DEGIRO. Med uhørte lave priser og et stort antall investeringsmuligheter er DEGIRO nettmegleren for alle investorer. Dette fører til høyere gevinst for deg!

DEGIRO - Utfør handler og trading i finansielle produkter på børser over hele verden

2. Du investerer over hele verden.

DEGIRO har i mange år vært aktiv som megler for meget aktive- og institusjonelle investorer i Europa. Infrastrukturen til DEGIRO er utelukkende utviklet ''In house''. Ved hjelp av våre systemer er det mulig å investere på alle de viktigste børsene i verden. Vi tilbyr investering med svært mange forskjellige investeringsinstrumenter.

3. Du investerer uten noen skjulte kostnader.

Det koster ingenting å åpne en konto hos DEGIRO, og så snart du har gjort dette, vil du ha tilgang til uhørte lave priser. DEGIROs prisstruktur er veldig transparent, så du vet nøyaktig hva du betaler for og når, og dermed unngår du ubehagelige overraskelser.

4. Du investerer sikkert og pålitelig

DEGIRO har vært en pålitelig partner for profesjonelle investorer i Nederland i mange år. Vi har allerede behandlet milliarder i transaksjoner hvert år via vår infrastruktur. Vår teknologi er helt i samsvar med regulatoriske bankstandarder. Alle kundenes midler er holdt i en separat juridisk enhet.

5. Du investerer med en større margin

Hos DEGIRO har vi utviklet et enestående marginsystem. Ved hjelp av denne metoden kan du ta i bruk høyere marginer hvis du ønsker det. Det er også mulig å gjøre short salg for et stort antall produkter, både intradag og over natten. Disse investeringsmulighetene er kun ment for meget erfarne investorer. For mer informasjon om vårt marginsystem, se håndboken vår i dokumentsenteret.

6. Du investerer med den beste ordreutførelsen.

Med DEGIRO kan du være sikker på at du kan legge inn ordrer i de viktigste aksjemarkedene i verden.

7. Du investerer med ny teknologi.

Førsteklasses teknologisk innovasjon er en av DEGIROs kjerneverdier. Dette er reflektert i et høyt utviklet teknologisk produkt. Hos DEGIRO utvikler vi vår egen programvare og skreddersyr handleplattformen slik at den passer behovene til våre kunder. Dette gjør det mulig for oss å tilby stadig flere innovative tjenester fremover. DEGIRO skiller seg allerede ut i forhold til gebyrer, globale investeringer, investeringer i fraksjoner, kombinerte ordrer, flere nyttige ordretyper, innlegging av ordrer som et beløp og en revolusjonær WebTrader. Våre systemer er utrolig pålitelige og robuste, og nedetiden på plattformen vår er nesten ''ikke eksisterende''.

Plasser ordre enkelt of innovativt med vår brukervennlige plattform for aksjehandel og handel i derivater

8. Du kan bli kunde hos DEGIRO innen fem minutter.

Hos DEGIRO kan du bli kunde online. Registreringen tar cirka 15 minutter. I forbindelse med opprettelsen må du sende oss en kopi av gyldig international ID (pass) samt bevis på eierskap av den tilknyttede bankkontoen. Du kan benytte deg av vår platform, når vi har mottatt din første overføring. Dette tar normalt 2-3 bankdager.

Ja, jeg ønsker å bli kunde Jeg ønsker å få vite mer