Profesjonell plattform

DEGIRO er den første engros-megleren for private investorer.

DEGIRO tilbyr en online investeringsplattform for alle typer investorer, noe som gjør det mulig for kundene å investere over hele verden til uhørte lave priser.

DEGIRO ble etablert i 2008 av en gruppe på fem tidligere arbeidstakere av Binck Bank (den største nettmegleren i Nederland). Deres visjon var å kunne gi det profesjonelle markedet, så vel som private investorer et svært innovativt og rimelig alternativ til dagens utvalg av megler-plattformer. Lave priser kombinert med førsteklasses trading-infrastruktur har resultert i rask vekst.

I 2013 lanserte DEGIRO sin nettmeglertjeneste for private investorer i Nederland, der de tilbød private investorer de samme gebyrene som profesjonelle kunder.

Denne kunngjøringen forårsaket et sjokk i det interne meglermiljøet og fikk utbredt medieoppmerksomhet ved lansering. På mange områder ble DEGIRO umiddelbart den mest konkurransedyktige nettmegleren i verden!

I løpet av 5 år har DEGIRO vokst vesentlig og er nå aktiv i 18 land. DEGIRO gruppen sysselsetter nå 150 personer og behandler transaksjoner som er verdt over 30 milliarder euro på 100 børser verden rundt.

Tenk globalt

Med DEGIRO blir globale investering en mulighet for alle.

Før var investeringer ofte begrenset til børser i Europa eller USA. Ved hjelp av én enkel plattform har alle investorer hos DEGIRO tilgang til børser og produkter over hele verden. Dette gjør det mulig for private investorer å spre sine eiendeler mer effektivt.

Tenk innovativt

I tillegg til de uhørte lave gebyrene, kommer DEGIRO også til å introdusere flere innovative verktøy i løpet av 2015, inkludert:

Fraksjonell investering - gjøre det mulig å enkelt slå sammen en spredt portefølje ved å investere så lite som NOK 1 i fraksjoner av aksjene.

DEGIRO er en perfekt match for investorer som foretrekker å handle via nettet.

Fordi våre kunder ikke betaler for lønninger av overflødig personale, fjerner DEGIRO den siste forskjellen mellom profesjonelle og private investorer. Dette vises i de lave gebyrene, som er essensielle for å kunne hjelpe private investorer med å maksimere sine utbytter.