0047 239 61 801

Hvorfor DEGIRO?

1. Invester på nesten alle verdens aksjemarkeder

DEGIRO har allerede vært aktiv som megler for profesjonelle investorer i mange år. DEGIRO har selv utviklet sin infrastruktur. Våre kunder er blant de mest aktive institusjonelle investorene i Europa. Ved hjelp av våre systemer er det mulig å investere i alle de viktigste aksjemarkedene i verden.

2. Utrolig lave priser

Transaksjonsgebyrer kan i stor grad avgjøre gevinsten din, men ikke hos DEGIRO. Med utrolig lave priser og et stort antall investeringsmuligheter er DEGIRO nettmegleren for alle investorer. I mange tilfeller, koster det opptil 80 % mindre å handle med DEGIRO enn andre aktuelle nettmeglere. Dette fører til høyere gevinst for deg!

 

Er du allerede overbevist? Gå til registreringsskjemaet for å bli kunde.

 

Spør etter mer informasjon

Ved å be DEGIRO om mer informasjon, gir du DEGIRO tillatelse til å kontakte deg via telefon angående denne informasjonen. Du samtykker også til å motta informasjon om våre produkter og tjenester via e-post. Hvis du ikke ønsker å bli kontaktet via telefon, kan du melde deg av via: info@degiro.nl. Hvis du ikke ønsker å motta kommersiell informasjon, kan du også melde deg av fra å motta denne informasjonen via: info@degiro.nl.