Brukervennlig WebTrader

Vi tilbyr en enkel og brukervennlig WebTrader som du kan bruke til å holde øye med porteføljen, ordrer og priser. Med flere nyttige funksjoner og muligheter, men ikke noe unødvendig krimskrams.

Plasser ordre enkelt og få oversikt over investeringer enkelt med vår brukervennlige plattform for trading

 

Hurtigbar

Klikk på hurtig ordre knappen i plattformen for å plassere ordre raskt som gjør trading enkelt

På hver side finner du også «Hurtig ordre»-knappen som lar deg utføre en transaksjon raskt og enkelt.

Strømming av realtidskurser

Hold deg oppdatert med realtid priser som laster prisdata for aksjer og andre verdipapirer i sanntidHos DEGIRO har du gratis tilgang til realtidskurser på de fleste europeiske børser.

Ordredybde

Du kan enkelt se dybden i ordreboken opp til fem nivåer for aksjer og andre verdipapirerSom investor ønsker du naturligvis å kunne se ordredybden. Hos DEGIRO kan du se dybden ned til nivå 1. Vi jobber med få 5 nivåer på de fleste av de største europeiske børsene.

Legg inn din ordre i NOK

Pengebeløp som alternativ til antall aksjer eller verdipapirer ved å velge antall kroner du vil investereVia DEGIRO er det nå mulig å legge inn dine ordrer i pengebeløp, som et alternativ til å oppgi antall verdipapirer. Dette gir den ekstra fordelen av å ikke lenger trenge å konvertere når du vet beløpet som du ønsker å kjøpe eller selge for. Nyttig, rasket og enkelt.

 

FAVORITTLISTE

FavorittlisteLag en liste over verdipapirer som er dine favoritter, og hold deg informert om de siste bevegelsene.

Mobil trader

DEGIRO tilbyr nå muligheten til å legge inn ordre via din mobil eller tablet. Du kan se dine transaksjoner, utestående ordrer og hvor som helst få tilgang til din portefølje. DEGIROs Mobil Trader er gratis og tilpasset alle mobile enheter. Web-appen er tilgjengelig fra https://m.degiro.nl.