0047 239 61 801

WebAPP, begynn å handle via smarttelefonen / nettbrett.

En god avkastning kan ikke bare oppnås gjennom lave transaksjons kostnader, men også gjennom de forretningsmuligheter som gis. Mobilitet er et viktig aspekt, og derfor presenterer vi den første versjonen av vår web-app. Web app er tilgjengelig via nettleseren på mobiltelefonen eller nettbrettet via https://m.degiro.nl.

Gå til Web App

Portefølje

Når du logger deg inn med brukernavn ditt og passord i nett applikasjonen vil du umiddelbart få en oversikt over porteføljen din. Her vises verdien av din portefølje, kontoforandring i dag, kontanter og margin. Du kan også raskt kunne se dine posisjoner angitt i reatid. Til høyre for porteføljen vil du finne den totale verdien av porteføljen og kontoforandring i dag i NOK og i prosent. Du kan handle direkte ved å klikke på "Legg til en ordre".

Ordrereoversikt

Under overskriften ordrer vil du finne alle dine åpne ordrer, som du kan endre eller slette ved bruk av vår Web App.

Transaksjoner

Under fanen transaksjoner kan du få en oversikt over dagens transaksjoner (intradag).

Quick Ordrer

Gjennom pluss-ikonet kan du hurtig plassere ordrer i Web App-en vår. Du kan finne det ønskede produkt ved å søke på ISIN kode eller navn. På nåværende tidspunkt, er det ikke muligt å tilføye favoritter via Web App-en vår. Når du har funnet det ønskede produktet, og klikket på ordrer, kan du nå se kjøp- og salgspris samt de tilgjngelige volumer. Realtidskurser er ikke tilgjengelig ennå via Web App-en vår.

 

Gå til Web App